INFOLINKA
Proč u nás nakoupit:

doprava zdarma na celý sortiment

stabilně nízké ceny

dodáváme přímo od výrobce

zboží je možné platit dobírkou

profesionální tým lidí, kterým záleží na spokojenosti zákazníka

rychlé dodací lhůty

České koupelny nesledují západní trendy

10. 04. 2024, 13:58

V koupelnách v Česku je stále místo pro zlepšení v porovnání se standardy a novými trendy, které jsou běžné v okolních zemích. Často preferujeme tradiční hodnoty při výběru nábytku, což se liší od tendencí v západních zemích, kde je obměna nábytku častější.

Ruku na srdce, kolikrát jste si říkali, že je potřeba vyměnit starý koupelnový nábytek za nový? Většinou se tato myšlenka dostaví na dovolené nebo výletě, když stojíte v krásné hotelové koupelně.

Nemusíte hned měnit kachličky a vanu. Své udělá i vhodně zvolený koupelnový nábytek, moderní zrcadlo, osvětlení a dekorace.

Kdo by nechtěl koupelnu, která není jen místem pro denní hygienu, ale i oázou klidu a designovým prvkem vašeho domu a přitom nemusí zruinovat rodinný rozpočet. V naší nové kolekci najdete koupelny, kde byl pečlivě promyšlen každý detail, aby vytvořil prostor, který je nejen funkční, ale i esteticky přitažlivý.

Moderní materiály a inovativní technologie se snoubí s klasickou elegancí, aby vytvořily koupelny, které jsou nejen krásné na pohled, ale i radostí k používání. Každý kus nábytku a každý sanitární prvek byl vybrán s ohledem na maximální pohodlí a dlouhodobou trvanlivost.

Nechte se inspirovat a přeměňte svou koupelnu na prostor, kde se budete cítit jako v luxusním spa. 

 

Černá barva v koupelně

Nebojte se experimentovat s touto neobvyklou volbou a podtrhněte tak styl interiéru. Černá barva přidává do koupelny luxusní a elegantní atmosféru, která okamžitě zaujme. Moderní černé skříňky se snadno kombinují s různými styly interiéru a doplňky, což umožňuje flexibilitu při zařizování. Tmavé skříňky vyniknou na světlém pozadí a vytvoří zajímavý vizuální kontrast, který dodává koupelně hloubku a charakter. Navíc je černá barva stále oblíbenější volbou v moderním designu interiéru, takže s ní budete vždy v trendu.

 

Nebo zůstáváte věrní tradiční bílé koupelně?

Koupelnové skříňky v bílé barvě nabízejí několik výhod, především bílá opticky zvětšuje prostor a dodává koupelně svěžest a lehkost. Bílá se snadno kombinuje s různými styly a doplňky, působí čistě a moderně, což přispívá k pocitu uklizenosti ve vaší koupelně. Bílá barva je tradiční a časově nezastarává.

 

Pro přirozený a teplý vzhled vaší koupelny můžete vyzkoušet koupelnové skříňky v dekoru dřeva. Teplé tóny dřeva vyzařují pocit pohodlí a harmonie. Takový design vytváří prostředí, které zve k relaxaci a uvolnění, a zároveň dodává koupelně jedinečný a příjemný vzhled. Pro ještě výraznější efekt můžete kombinovat dřevěný dekor s bílou barvou, která elegantně podtrhne jeho krásu.

 

Pro získání odvážné a živé atmosféry ve vaší koupelně zvažte koupelnové skříňky výrazných barev. Barevné skříňky dodají koupelně energii a osobitý styl, který okamžitě přiláká pohledy vašich návštěv. 

Komentáře

Diskuze je prázdná.